De RINO Noord-Holland

De RINO Noord-Holland

Klant:
De RINO Noord-Holland

Bedrijfstak:
Onderwijs, gezondheidszorg

Hoofd algemene zaken:
Drs. Davy Blekman

Oplossing:

Optimalisatie ICT en telefonie. ICT en telefonie afgestemd op een groeiende onderwijsinstelling.

De RINO staat midden in Amsterdam. De landelijke opererende onderwijsinstelling is gevestigd in een historisch pand op het Leidseplein. Davy Blekman: "Met de uitbereiding van het aantal medewerkers en dus het aantal werkplekken ontstond de behoefte voor de inrichting van een professionele werkomgeving."

De RINO bevordert de deskundigheid van hulpverleners in de GGZ. "Met de levering van een dergelijk dienstenpakket wil je kunnen vertrouwen op je systemen”, aldus Davy. ERON heeft het totale netwerk aangelegd voor alle werkplekken en randapparatuur. Bovendien zijn onze leslokalen voorzien van een draadloos netwerk, inclusief laptops en beamers."

Davy: “Op deze manier kunnen onze docenten in een professionele omgeving lesgeven. De combinatie van klassikaal en digitaal leren is één van de nieuwste ontwikkelingen. Het is van belang dat de technologie hierop afgestemd is. Er is dan ook een nieuwe server geïnstalleerd om het dataverkeer van de e-learning studenten op te vangen wanneer zij allemaal tegelijk op de server zitten. ERON verzorgt alle service en onderhoud. De hele ICT omgeving is nu professioneel. Zakelijk kan ik vertrouwen op ERON. Het is ideaal dat je voor ICT, bekabeling en telefonie met één partij te maken hebt.”.